Försäljning / butik

Vi är auktoriserad verkstad på Evinrude, Kawasaki Jetski samt Folkpool. Kontakta oss gärna för en personlig rådgivning.

VÅR BUTIK ÄR FÖR DET MESTA PROPPFULL, MEN FÖR ETT KOMPLETT SORTIMENT BESÖK GÄRNA VÅRA LEVERANTÖRERS HEMSIDOR.

VATTENSPORT.SE

Vattensport.nu är Skandinaviens största vattensportdistributör med mer än tio års erfaranhet.

Folkpol

Välkommen till Folkpool, grundat 1968 och Sveriges största leverantör av pool och spabad. Hos oss hittar du ett stort urval av spabad, bubbelpool, pool-tillbehör och poolkemikalier.

EVINRUDE

Med en Evinrude E-TEC behöver Du inte kompromissa; Det är fullt möjligt att nyttja högt vridmoment, rapp acceleration och hög toppfart paketerat i en tuff design, samtidigt som Du vet att den är skonsam mot naturen. Förutom att Din Evinrude E-TEC släpper ut minimalt med miljöskadliga ämnen så har den låg vikt och låg bränsleförbrukning.

KAWASAKI JET SKI

Bli härskare över vågorna med den nya kungen av vattenskotrar, den fantastiska Ultra310R. När det maximala krafterna är ett minimum, är den superladdade Ultra helt enkelt det enda valet.

Lorries

Sveriges snabbast växande släpvagnsmärke

CRESCENT

Crescent har tillverkat båtar i 50 år och chansen är stor att du känner någon som har en Crescentbåt.
Först och främst håller vi vad vi lovar. Alla våra båtar är CE märkta, Det Norske Veritas kontrollerar att vi uppfyller dessa krav. Detta för att vi verkligen skall leva upp till de hårda krav som ställs på kvalité och pålitlighet. Den gröna skylten i båten är en symbol för just detta.

Nordkap

Vi är auktoriserad återförsäljare för Nordkapp. Hos oss finner ni båtar samt tillbehör till Nordkapp. Kom in och prata med oss, så får ni tips och råd om vad som passar just er med tanke på båttyp, motorstorlek och användningsområde.

STING

Sting – båtmärket som skapar trivsel och ger dig den goda båtturen. Friheten att vara på vattnet med bad, fiske och vattensport är perfekt att uppleva i en Sting.

Sting är en båtserie med många olika modeller.

SILJAN MARIN

Siljan Marin aluminiumbåtar är mycket lättdrivna och kräver inte stora motorer för att få fart

O-MEK

Då det norska försvaret sökte en ny leverantör på skoterkälkar jämfördes Ovikens mekaniska med många andra leverantörer. Genom noggranna tester och utvärderingar kom de fram till att de hade den kälke som bäst överensstämde med deras behov. O-Mek levererar även kälkar till NATO och det ser vi som ett prestigefyllt uppdrag.

EZ-DOCK

HAGS marina sortiment består av byggbara, underhållsfria flytbryggor och tillbehör för flera användningsområden – privata och kommersiella båtbryggor, badbryggor, vattenskoterramper mm. Produkterna är starka och tåliga. Läs mer om produkterna och skapa egna kombinationer på EZ Docks hemsida!

Aixam

tt varumärke med anknytning till sina rötter. AIXAM har sedan starten i 1983 alltid varit en innovativ & drivande aktör på marknaden. Genom forskning & utveckling fokuserar AIXAM på en ökad säkerhet, komfort och design i sitt modellprogram.